ОБЈАШЊЕЊЕ НАВИЈАЧИМА ПАРТИЗАНА ПОВОДОМ ЦИГАНСКИХ СПИНОВА

Од grobari-jug

Услед великог спиновања циганске машинерије преко интернета и медија, дужни смо да армију навијача упутимо у нека дешавања!
Цигани тренутно, да се тако изразимо, не знају где ударају.
Први пример је тај где један дан објашњавају како ону ‘фамозну’ гласовну поруку нису они објавили на јутјуб него нека ‘трећа страна’!?! Следећи пример где други дан избацују болесну теорију о кречењу мурала преминулих Гробара! Опет они немају везе са тим, али овај пут они поуздано знају да смо то ми сами окречили како би привукли лабилне навијаче !?!
Да није тужно било би смешно!
Стварно не знамо коме би ова ‘идеја’ могла да падне на памет, осим болесном циганском уму!
Подсећања ради, знамо како су прошли Гробарски мурали на Дорћолу пре извесног времена, а знамо да су они и тада тврдили како немају везе са тим…

Кречењем мурала не нестаје страх, погледајте опет, гледају у вас, јел вам стаје дах?

Још један доказ циганске немоћи на сва дешавања у претходним данима, поред шарања мурала преминулих Гробара, јесте медијски спин!
Видели смо јуче наслове у медијима, „делије напале Гробаре испред стадиона Партизана“, „сукоб, по 25 особа на обе стране“, „туча код парка па код Прокопа!“
Ниједан наслов нема везе са животом!
Није се десио никакав напад на наш стадион, нити је цигана било 25 и више! И они и ми знамо колико их је било и како су прошли!
Још једном, ово је порука навијачима Партизана да не наседају на циганску спин машинерију која је пропраћена ‘ексклузивним’ и лажним насловима наших говнарских медија!
Фокусирани смо на рад и напредак наше трибине! Надамо се да ће већ прву следећу утакмицу Гробарска јавност видети праву слику Југа и онога ка чему тежимо… А то је пун стадион и пуна хала!

Остави коментар

2 Коментарa

тресе лупа удара 23 маја, 2020 - 12:20 am

СВИ У ЦРНО СВИ НА ЈУГ

Одговори
Лопатар 22 маја, 2020 - 10:54 pm

Циганске пичке!

Одговори