Пеђица полицијски сарадник

Од South Side

У претходном тексту о „фабрици ултраса“ смо спомињали везу између пеђице/цигана, полиције, Ирене Вујовић и медија. Сада ћемо у ту причу ући детаљније и објаснити директну сарадњу севера и полиције. Никада нам није било јасно како то да један „вођа“ са преко 20 година стажа на трибини одолева да када направи неко кривично дело не одговара за њега, за разлику од свих осталих вођа било које трибине на свету, па и те његове. Сада нам је јасно,а после овог текста биће јасно свима.
 Већ годинама уназад велики навијач и легенда севера пеђица, сарађује са два човека високо котираних у полицији. Један је начелник службе за контраобавештајне послове Данило Станишић – Дача, а други је његов заменик Милутин Радовановић – Мика.
Скорији пример њихове сарадње је тај да је пеђа због напада на службено лице са још двојицом својих другара са севера (које нећемо именовати) једини ухапшен,али када се дошло до тужиоца,на ургирање грепоменутих полицајаца,пуштен из разлога јер је њихов сарадник,док је за другом двојицом остала расписана потерница.
 Да се не бисмо враћали баш далеко уназад навешћемо још један пример из скорије прошлости,где Дача и Мика директно уз пеђину сарадњу помажу северу. Цела медијска хајка прво преко БЛИЦЗ-а па онда и осталих новина, где су цигани у измишљеном нападу на наш стадион представљени као победници а Гробари бежали и пуцали, потиче из извештаја горепоменутих полицајаца,који иначе пишу све извештаје везане за навијаче. Исто тако су покушали да нам прикаче убиство на Сењаку које се догодило пре неколико дана.
У последњих пар месеци полиција се заузела за пеђицу и његове другаре,претњама нашим водећим људима да престанемо да их нападамо, иначе ће морати све да наc похапсе, јер неко из странке за то ургира. А рекли смо већ, то је Ирена Вујовић, председница општине Савски Венац, иначе кума М.В.- ултра коп. Да то нису биле празне приче говори и чињеница да је у том периоду хапшено преко 30 Гробара,док од великих навијача са севера није ухапшен нико!

И за крај, погледајте како пролази онај који се оглуши о ту „наредбу“ и крене на пеђицу и његове „људе“.

Остави коментар

5 Коментарa

Gvozden88 2 јула, 2020 - 4:37 am

Цео живот су били слуге режима!
Танка је линија од дхсс-а до снс-а!

Одговори
Marko Nikolic 1 јула, 2020 - 9:25 pm

Nesto u meni mi govori da se ovo nece tek tako zavrsiti…da ce se vrsiti jos jaci pritisak na Grobare posle ovoga. Ali opet svaka cast na hrabrosti i pravim informacijama. Lepo sve napisano i ko, i kad, i gde i kako je pomagao. Ne kao sto oni napisu samo da smo mi sloge rezima i murijasi. A ovome sto onako mucki sutira i udara u glavu momka koji lezi na zemlji i ne opire se…svaka cast, eto svaka ti cast. Verovatno si ti jedan od onih koje su tukli u osnovnoj jer je bio najveca picke.ina pa si sad jak i opasan. Lagano izubices to parce metala na sisi a onda ti ostaje samo…sisa, sto i jesi. P.s. nadam se da je nas monak dobro nakon svega ovoga

Одговори
Cinkarosi sa severa.... 1 јула, 2020 - 6:40 pm

Klupko je krenulo da se odmotava⚫⚪ Sada kada ova grudva napravi lavinu.

Одговори
dragan vucic 1 јула, 2020 - 4:07 pm

ovo ne sme da prodje ovako zasto se ne trazi od kluba da ovo objavi i stane iza svojih navijaca
zahtevati :
1 konferenciju za medije gde ce se pustiti ovaj klip da svi vide fasistu u uniformi
2 da klub obezbedi pravnu pomoc nasem bratu
3 da se postavi pitanje sta se desava sa istragom o ubistvu Demira Jukica
voleo bi da se sad jave i profa Vuletic i Zeljko Pantic da cujem njihov komentar jer od ovoga nista nema bitnije …

Одговори
Трећа страна! 1 јула, 2020 - 3:26 pm

Аууу па како ће ово девојчице са севера преживети, све све, ал’ њихов Пеђица! Он је божанство, њега је лично Бог послао као првог навијача на земљу, да шири ултра фазон, од Аргентине до Русије! Човек без мрље, ал’ га јебе што сарађује са муријом! Да ли има неко у овој држави да стане на пут овим корумпираним пандурима и њиховим подгузним мувама са севера!
Сви ћете доћи на ред, ви и ваше комбинације, све излази на видело полако! И за крај она наша:
НИСАМ ЧИКО, НИСАМ ЧИКО ЈА… звездин делија, ПИЧКА ЦИГАНСКА!!!

Одговори