Дружење навијача и играча ФК Партизан

Од grobari-jug

Навијачи Партизана организовали су данас дружење са играчима Партизана, у циљу стварања што боље атмосфере пред почетак нове сезоне. Поред играча, присуствовао је тренер, као и управа. Играчи су посетили наш бутик као и ресторан где су се дружили и са најмлађима. Тренер Милошевић се обратио навијачима са обећањем да ће се ове сезоне борити за титулу док су навијачи тражили ове сезоне титулу по сваку цену.

Остави коментар

4 Коментарa

GRiMzBi 18 јула, 2020 - 8:27 pm

Definitivno se pred pocetak sezone mora poslati jasna poruka upravi kluba . Tiltula ili ostavke ! Od igraca mozemo da trazimo borbu , krv i znoj svaku utakmicu , ali uprava je odgovorna ako se ne uzme titula ! Rasteretiti igrace ali maksimalno opteretiti i pritisnuti one u foteljama . Da ne nabrajam sada sta znaci ako ostanemo ove sezone bez titule i da vicesampion ide u 3 rang evropskog fudbala …

Одговори
South Side 5 јула, 2020 - 6:10 am

Hocemo titulu!!

Одговори
JNKPFK 4 јула, 2020 - 8:58 pm

Lep grobarski dan, svaka cast svima koji su dosli! Malo da opustimo igrace, da vide da imamo poverenja u njih! Borba, borba i samo borba, nista drugo nas ne interesuje, na njima je da se bore kao lavovi a mi smo tu da im cuvamo ledja!

Одговори
partizane napadaj! 5 јула, 2020 - 9:40 am

HOĆEMO TITULU!
AJDEE GROBARIIIIIII

Одговори