РАТ!

Од South Side

Гробари!


Сведоци смо какво суђење наш Партизан има на почетку ове сезоне, иако су нам из савеза давали чврста уверења да ће све бити поштено. Сви видимо на који начин се спотиче Партизан а како се циганка гура… Покушавали смо да направимо одређен притисак на савез, прекидали утакмице још од оног наставка прошле сезоне, након короне, али очигледно је да нас нису узели за озбиљно. Суђење на последњој утакмици против циганске дрољице војводине је кап која је прелила чашу.
Било је крађа и претходних сезона али тада трибина није била јединствена и није имала снагу да изгура неке ствари. Сада је ситуација другачија, и за разлику од наше управе, ми нећемо седети и гледати како разни дегенерици из савеза и судије газе по нашем клубу, као ни да чобани из сељачких клубова играју против Партизана без икаквог респекта.
Утакмица тренутно нема због репрезентативних обавеза, али ако мајмуни из савеза мисле да ће се ово због паузе заборавити-зајебали су се.
Ово сада је само први корак у борби против циганског савеза!
Позивамо све навијаче којима је Партизан у срцу да нам се, када дође време за то, прикључе у овој борби.
Па, ком обојци, ком опанци!

НА КУРАЦ ЦИГАНСКИ САВЕЗ И ЦИГАНСКЕ СУДИЈЕ!

НА КУРАЦ ЛИНГ-ЛОНГ ЛИГА!

ЈУЖНА ТРИБИНА!

Остави коментар

9 Коментарa

GRiMzBi 8 септембра, 2020 - 3:46 pm

Krenulo se sad protiv saveza . Podrzavam , iako je kancer nasa uprava , ali pazi ovo :
Nemoj da se desava sada da nama sviraju glupe penale , da se ode i lepo u razgovoru sa fudbalerim dogovori , svaki dosudjen penal za nas koji to nije , da se namerno promasi . Da se svaka pogresna odluka , faul , aut u nasu korist lopta preda protivniku i time ponize neznalice koje sude , a verujte mi tek tad im nece biti lako . Jedino tako mozemo uciniti nesto.

Одговори
Вест Сајд 2 септембра, 2020 - 7:36 pm

Навијачи, или како их ви помало пежоративно понекад називате симпатизери, ће вам се прикључити кад будете помињали ОНОГ који је заслужан за то да се наше комплетно спортско друштво и све његове секције отворено и без увијања УНИШТАВАЈУ од његовог доласка на властт 2012. године. Све остало је, на жалост, “лук и вода“. Све и да се на челу тзв.ФСС налазе војвода Жаре и Гига Зеленовић, у овој констелацији снага ништа се не би променило. Ово пишем у најбољој намери, без намере за политичком агитацијом и као дугогодишњи навијач са “запада“. У сваком случају – свако добро.

Одговори
Gojko D. 1 септембра, 2020 - 2:09 pm

Mora da se napravi ogroman pritisak na savez, na vucica, sto od navijaca, sto od uprave. Navijaci, ako mogu, neka insistiraju od uprave da se napravi jos veci pritisak! Veci medijski pritisak. Nisam video da li je sudija kaznjen posle one zvezdine tekme za sta smo se bunili? Mora se insistirati i moraju se kazniti te sudije govnari, pa i ovaj.
Nije jos titula izgubljena, daleko od toga, ali sad mora da se vezu pobede, naravno derbi mora da se pobedi, pa da se napravi pritisak da ne smeju vise tako ocigledno da namestaju… Ako treba, na neki nacin, pritisak na njihovo namestanje da postane medjunarodni, u smislu da se pisu zaista neki dopisi uefi itd… Eto, to su neki predlozi za sada.

Одговори
GrobarIzVb 1 септембра, 2020 - 2:02 pm

Ajmo partizane

Одговори
ВРАЧАР 1 септембра, 2020 - 1:15 pm

ВУЧИЋУ ПЕДЕРУ

Одговори
GNS 1 септембра, 2020 - 12:49 pm

Isto se ne sme zaboraviti kako je kokeza potplatio kvazi huligansko-stranacku grupaciju zvana firma, koji su pre godinu dana imali neku satro akciju gde su istog tog kokezu napadali, pravili grafite po celom ns gde je uglavnom u prvi plan iznosena kladionicarska strast predsednika fss (kokezabet365), medjutim posle osvojenog kupa i izmirenih strasti izmedju ciganske kurvice i ciganskog fss,svi ti grafiti su prefarbani,a od tada ni jedna losa rec nije upucena raspalom fss-u ? Slucajnost ?

Одговори
Гробари Јерковић 1 септембра, 2020 - 12:35 pm

НА КУРАЦ ЦИГАНСКИ САВЕЗ!!!

Одговори
ЈНКПФК 1 септембра, 2020 - 12:32 pm

Мисле да смо ми овце па могу да нас јебу! Видећете како муса дере јарца, децу ћемо направити монголоиди из савеза и подгузне муве из осталих клубова! Јебо вам Терић матер!!!

Одговори
Grobari Zaječar 3 септембра, 2020 - 5:40 pm

Zasto se ne organizuje protest ispred stadiona da se otera uprava koja steti vec godinama nasem Partizanu,nismo mi samo navijaci mi smo i vise i toga i moramo imati neku ulogu u klubu.
Takodje,verujem da bi mnogi navijaci Partizana pristali na ovo jer svi mi volimo klub

Одговори