Протест испред куће фудбала

Од grobari-jug

Овим путем желимо да упутимо све навијаче Партизана о циљевима рата против циганског савеза. Најмањи проблем је Кокеза. На свим битижнијим фукнцијама налазе се већ инсталирани Терзићеви људи. Тако имамо пример да је његов син запослен у ФсС-у као главни у комисији за лиценцирање клубова( он одлучује да ли ће татин тим да добије лиценцу ) и за увођење ВАР технологије (Татина екипа је била против увођења ове технологије). Терен је унапред припремљен да када Кокеза буде отеран или смењен на његово место долази управо Терзић. Ако је сада овако како ли ће тек онда бити, када он заседне у фотељу? То нећемо дозволити и зато ћемо да ударамо јако по његовим полтронима из савеза.
Навијачи Партизана данас су започели борбу мањим окупљањем испред куће фудбала у Старој Пазови док је ФСС заседао и изнео захтеве који гласе:

1) ОДГОВОРНОСТ И СМЕНА СУДИЈСКЕ КОМИСИЈЕ- Сведоци смо да се у последње три сезоне дешавају судијске грешке на штету Партизана, и тако директно помогли звезди да се одлепи на табели. Навешћемо само примере лажног гола Боаћеа у дербију,недосуђен пенал у Нишу,док су се за звезду судили пенали чак и ван казненог простора.
Све крађе је прикривала и претварала у легалне управо терзићева судијска комисија!

2) ОДГОВОРНОСТ СВИХ СУДИЈА КОЈИ ДРАСТИЧНО ОШТЕТЕ БИЛО КОЈИ КЛУБ

3) ХИТНО УВОЂЕЊЕ ВАР ТЕХНОЛОГИЈЕ – до увођења ВАРА захтевамо да све утакмице Партизана и звезде суде стране судије!

4) ОДГОВОРНОСТ ЗБОГ СУКОБА ИНТЕРЕСА И НЕПОТИЗАМ– Терзићев син нема шта да тражи у фудбалском савезу,поготово не да буде главни у комисијама које су јако битне за функционисање лиге!

5) ПОНИШТАВАЊЕ ЛАЖНИХ ТИТУЛА из 1946. И сезоне 2019/20!

Уз ове захтеве јавно смо позвали легенде Партизана,бивше играче и функционере Партизана МОЦУ ВУКОТИЋА,САЛЕТА ИЛИЋА, ИВИЦЕ КРАЉА, НЕНАДА БЈЕКОВИЋА, да поднесу оставке на својим позицијама у ФСС-у!

Уколико савез не почне да испуњава наше захтеве до наставка такмичења бићемо принуђени на радикалније кораке све док не буду испуњени.
Када буде било потребно јавно ћемо обавестити све Гробаре који желе да помогну у овој борби за Партизан.

ЈУЖНА ТРИБИНА

Остави коментар

2 Коментарa

COMMANDO 8 септембра, 2020 - 6:42 pm

Radikalizuj! Otvaraaaaj😄

Одговори
ЈНКПФК 8 септембра, 2020 - 5:22 pm

Ово није борба за садашњост, ово је борба за будућност… Нећу мом детету да оставим ‘нови ОФК Београд’, нећу да гледам како ми уништавају клуб, нећу да ми лице са потернице одлучује било шта! Хоћу здраво првенство, хоћу да сви против курве гину као и против мог Партизана! Сви у борбу…

Одговори