„Захвалница“ легендама!

Од South Side
Овим путем желимо да се ‘захвалимо’ нашим легендама ФК Партизан, Саши Илићу, Моци Вукотићу и Ивици Краљу, као и Миливоју Ћирковићу и Ненаду Бјековићу, што су на наш захтев да поднесу оставке у циганском ФСС-у  и стану уз Партизан, ипак изабрали цигански савез и своје плате!
Спортским жаргоном речено лопта је округла, па ће доћи време када ћете се поново сетити да је ПАРТИЗАН ИЗНАД СВИХ!
Такође, овим путем желели бисмо да разјаснимо нашим легендама а и медијима који су се ухватили само за ову сезону да ми упорно причамо да савез ГОДИНАМА УНАЗАД ради против Партизана.
То сигурно најбоље зна Саша Илић, који је у већини тих сезона и сам био учесник. А нису ни навијачи Партизана ћорави, доказа има на претек.
Или можда јесу, па би армија навијача Партизана сигурно волела да чује Моцино објашњење како то цигански савез годинама уназад не ради против Партизана!? Што би се рекло да нам отвори очи.
 
Волели бисмо да чујемо како то одређене судије не суде када то од савеза траже цигани, а када њима суде онда противнички играчи завршавају у Ургентном центру а цигански остану до краја у игри.
Било би лепо да наше легенде, које су играма задужиле Партизан, схвате да их баш то још више обавезује да су част и понос изнад Јудиних сребрњака и чиније Муратовог пилава.
 
Сигурно је да ће се наша борба против урушавања Партизана од стране циганског савеза наставити у још јачем облику. Потребно нам је јединство, истрајност и стрпљење. Јер овај рат ће трајати дуго. Па као што смо рекли на почетку, ком обојци ком опанци!
Једино што нам не иде на руку су утакмице без публике, али неће ни то довека…
 
Ко сада није уз Партизан – против нас је!
 
Цигански савез на РАЦ!
 
ЈУЖНА ТРИБИНА

Остави коментар

3 Коментарa

AJ 27 новембра, 2020 - 10:03 am

U BOJ KRENITE JUNACI SVI!!!

Одговори
DetelinaraNoviSad 17 септембра, 2020 - 11:49 am

Partizan iznad svega!

Одговори
LK1995 17 септембра, 2020 - 9:40 am

Сами против свих, биће тешка борба али не сумњам у победу! ЈУЖНА СТРАНА никад јача!

Одговори