Прослава 75. рођендана Партизана и 50 година Гробара

Од grobari-jug

Педесет година уз Партизан увек и свуда. Није било лако, затвори, забране, притвори.. Смењивале су се генерације, одлазили неки битни људи, али су увек долазили неки нови клинци који су враћали стари сјај Гробарства. Мрак подела је утицао на матичну трибину, бушена је са свих страна и вређана од најнебитнијих људи који су се крили иза монитора и лажних профила. Слепило је утицало на праве искрене навијаче којима смо кроз наша дела проширили видике. Борбом, крвљу, трудом смо показали да смо стали на здраве ноге и то баш за педесет година Гробара. Мукотрпно смо радили дан-ноћ за боље дане матичне трибине. Рак ране гробарства су зарасле а шљамови отерани. Здрави темељи су постављени и почиње изградња најчвршћих зидина која ће трајати али није нам жао да жртвујемо себе зарад бољих дана.Пола века Гробара није мало, а ми ћемо се потрудити да засијамо јаче него икада пре за све другаре у небеском копу који су животе дали за Партизан!

4.X 2020.

Од раних јутарњих часова је почела припрема за најгробарскију журку овог миленијума. Дерокс нам је улепшао стадион графитом једне старе слике наше трибине. Белети је отворио наступ својим старим и добро познатим песмама међу масом. Гробарски треш романтизам нам је помогао у реализацији свега што смо испланирали.Уз пиво и позитивну енергију су почели да пристижу гробари са свих страна. Толика гробарштина се не може описати речима. Присуствовале су легенде спортског друштва, гробара, спортисти. Журци је присуствовало више од 2500 људи. Емоција је испољавала са свих страна када смо довикивали другаре из небеског копа. Наши најмлађи навијачи су се у једном тренутку одвојили од својих родитеља и скочили на бину. Та сцена ће остати зацртана свима нама као подстрек да и даље радимо напорно за нашу децу. Група ЈНА се емоцијом ујединила са публиком и заједно смо певали песме за свете црно беле боје.

Наш рад и труд је јуче приказан свим симпатизерима који можда и нису имали неко мишљење. Вече је прошло без икаквог инцидента а цео дан ће отићи у легенду као најмасовнија журка поводом 50 година Гробара.Хвала свима и видимо се догодине на истом месту у исто време.

Ми пишемо историју!

Живео Партизан и мајка Србија!

Остави коментар

6 Коментарa

ЈНКПФК 6 октобра, 2020 - 10:33 am

Сјајно вече, надам се да они који су били схватају колико се труда улаже у све ово, да пруже подршку момцима, јер се резултати навелико виде и препознају! Ова трибина има још много простора за помак, да настави да расте, али не може све преко ноћи, већ 10 година је сви буше, време је да сви заједно под истом заставом ускладимо корак!
А до тада, надамо се да ћемо се чешће виђати на оваквим прославама браћо, хвала свима који су били, хвала Дероксу и Групи ЈНА!
Браво ГРОБАРИ!!!

Одговори
Neša 6 октобра, 2020 - 5:46 am

Vrhunska žurka…..mnogo dragih ljudi na jednom mestu….samo napred braćo!!!

Одговори
Gojko 5 октобра, 2020 - 11:33 pm

CHETNIKS

Одговори
ПФК БГД 5 октобра, 2020 - 10:18 pm

АЈМО МИИИ!
БРАВО БРАЋО СТАЛИ СМО НА ЗДРАВЕ НОГЕ!
САД ЈОШ ЈАЧЕ, ДА НАПУНИМО ЈУГ ЗА ДЕРБИ ДА БУДЕ КРЦАТО И ДА КАРАМО малу курвицу!
ЈУЖНА ТРБИНА!!!

Одговори
Partizan_right_side 6 октобра, 2020 - 10:38 am

Свака част за ону лудницу. Ово никада нико од предходних вође није ни помислио да направи, што говори о њима и да им је само интерес био најбитнији, а Партизан и не толико. Ова прича, ови људи показују из дана у дан како се воли Партизан, гробарство, трибина.. Само уједињени и сви као један, без зле крви враћамо југ тамо где му је место. То показује и страх девојчица са друге стране Топчидерског брда. Нека нас се плаше сви јер нема више интересџија на југу, нека се плаше сви јер сви смо једно, нека се сви плаше од најјачег југа. Град је наш… ЖИВЕО ПАРТИЗАН И МАЈКА СРБИЈА

Одговори
Velja 5 октобра, 2020 - 9:08 pm

Ko nije bio, taj se zajebao zesce, prava ludnica, vece za pamcenje ! 😁⚫⚪👊

Одговори