ИСТИНА!

Од grobari-jug

Годину дана је прошло од како су се десиле важне промене на Јужној трибини.Од тада трибина константно напредује иако се свакодневно саботира од стране цигана и домаћих издајника потпомогнутиx пријатељима и кумовима из врха власти.Од постојања циганске трибине постојала је и њихова спрега са влашћу без обзира ко је на власти јер су свима били верне слуге па су им тако на стадион доводили стране дипломате и поклањали им као сувенир циганске дресове.Формирањем ове владе и скупштине настављена је државно – циганска спрега па  тако и сада у врху власти имају бившу председницу једне београдске општине а сада министарку у влади наше државе и народне посланике који на скупштинским седницама долазе са циганском значкицом на реверу и маскама. Како та спрега спинује преко медија довољно је упоредити две стиуације. Хајка након дербија која још увек траје где је вређање играча представљена као покушај неког линча, где су два навијача стајала иза гола са „панцирима“ и један у ложи који је седео како новине кажу у „титовој фотељи.“ Иначе момци иза гола су фотографи трибине и на атлетској стази су сваку утакмицу. А са друге стране имамо ситуацију на комшијском стадиону од пре неколико дана где су њихови навијачи улазили на терен и прекунули утакмицу. Где их полиција моли да се врате на трибину, што они и чине и навијају и пале бакље цело друго полувреме.

Одакле они на трибини када је забрањено присуство публике?

О томе се писало и причало један дан и ником ништа, појео вук магарца. Као што је појео вук магарца за убиство Демира Јукића. Зашто се о томе ћути?

Зашто се плански уништава Партизан у свим сегментима спортског друштва?

Зашто се ћути о продатом Космету?

Зашто се ћути о мигрантима?

Зашто се ћути о педерима?

Зашто се ћути о ултра копу који је покупио све тендере?

И поред свих ових питања, изгледа да су гробари државни непријатељ број један а све остало је мање битно. Зато се и пуштају лажне причe о некаквом убиству на нашем стадиону, да би се скренула прича са ових питања.

Гробари су дуго били подељени и дуго су ћутали о свим ставкама наведеним горе, али више неће јер је ово дебело почело да вређа интелигенцију сваком навијачу Партизана. Много смо труда, крви, зноја и времена уложили да се трибина коначно подигне да би нас сада неко гасио преко медијског спиновања.

Сигурно неће успети у томе јер ОНИ СУ ПРОЛАЗНИ А ПАРТИЗАН И ГРОБАРИ СУ ВЕЧНИ!

Остави коментар

20 Коментарa

Grobar 20 новембра, 2020 - 2:46 am

Nema predaje! Uz Partizan protiv svih!

Одговори
GPk 19 новембра, 2020 - 5:21 pm

Tako je breeee samo napred !!!

Одговори
Ogrejace Obasjace! 19 новембра, 2020 - 7:40 am

Da li nasa vlast misli da Grobari nisu glasacko telo, da ako Partizan ugase a Grobare sklone da su uspeli!? Obice im se ova represija i propaganda o glavu! Mi cutimo i radimo, iako nema utakmica veliki broj ljudi se cima da ova tribina jednog dana kada krenu utakmice pokaze svoju jacinu! Mi se ne krijemo iza suknje jedne ‘politicarke u pokusaju’, ne krijemo se iza svake vlasti kao oni preko puta, proci ce i ovo, pa cemo videti ko je gde! Podguzne muve svake vlasti sto svaki dan pevaju lazi u policiji, sto namestaju nasu bracu na sve strane, sto nas hapse za prelazak pesackog na crveno, njima porucujemo da izadju iz kuca, veliki je Beograd, setajte po sumama bar! Braco, pamet u glavu, idemo napred samo, gazimo pravo dok nas gase na svim sportskim poljima podmuklom borbom! Grobari sad trebaju biti najuedinjeniji, jer se crvene devojcice kriju u rupama i cekaju tatu da nas skloni da ih vise ne diramo! Pozdrav i do ponovnog vidjenja gurbeti ;)!

Одговори
Goran 19 новембра, 2020 - 6:27 am

Samo na izborima treba kazniti ove politicare sto unistavsju nas Partizan

Одговори
Десна страна Партизана 19 новембра, 2020 - 3:59 am

И на кварно кад нас буше ми им покажемо зубе!

Одговори
MLADJI GROBARI 18 новембра, 2020 - 11:57 pm

JUŽNA TRIBINA TRN U OKU SVIMA!

Одговори
GTS 18 новембра, 2020 - 11:04 pm

Boli kada rastemo i kada smo jaki,ali bićemo još jači.Samo sloga ,i ovo zlo će proći..

Одговори
Grobar iz Trstenika 19 новембра, 2020 - 6:44 am

JUG SE BORI, NE ODUSTAJE !

Одговори
proud&strong pfc 18 новембра, 2020 - 10:56 pm

Jebo vas pickousti predsednik sise jedne, iza svake vlasti se krijete, ubijate decu zbog grafita sektasi bolesni, doci ce vam kraj uskoro niste ni svesni, iselicemo vas iz Beograda. Zivi bili pa se videli uskoro, naravno ako budete smeli da izadjete na crtu sa podjednakim brojem ljudi, ili bar pribliznim.

Одговори
Živi Bili! 18 новембра, 2020 - 10:36 pm

Teško vreme za nas Grobare. Ali kao da je nekad bilo lako. Nema padanja, glavu gore. I zna se recept, samo složno pre svega i ne mogu nam ništa.

Одговори
Гарфилд 18 новембра, 2020 - 10:13 pm

Истина, секташе неће казнити за улазак у терен, прекидање утакмице, паљење бакљи. За нас би пуцсле забране, годину, две, три. И ни један портал да напише како је истиом путањом као шавија ишао и НИКО ДРУГИ НЕГО ТИТО!!! ЕЕЕЕЈ ТИТО!

Одговори
Micko 18 новембра, 2020 - 10:12 pm

SNS – Svi na sever

Одговори
PFK1970 18 новембра, 2020 - 10:12 pm

I na Rajku jebacemo im majku! CIGANSKE PICKE jebo vas zvalavi!

Одговори
PRINCIPI 18 новембра, 2020 - 10:08 pm

Tako je to kad diras predsednikovu mezimicu iz Ljutice aaaa tek ce mo je karti.

Одговори
ЋУПРИЈА ПФК 18 новембра, 2020 - 10:06 pm

ЈУЖНА ТРИБИНА У ИНАТ СВИМА !

Одговори
Dosljak 18 новембра, 2020 - 10:03 pm

Braco sve napisano u glavu ,dokle god je ovakovog pozitivnog duha ne mogu nam nista,samo pametno ne nasjedati na neke provokacije ni slucajno

Одговори
Marko 18 новембра, 2020 - 9:58 pm

Tako je braco bravoooo, ajmo Grobari budjenje bre.

Одговори
Zika 18 новембра, 2020 - 9:55 pm

Tacno u centar

Одговори
ПФК БГД 18 новембра, 2020 - 10:15 pm

Нимало политички коректно, ни лево, ни десно, већ право у месо!

Одговори
АЛТ БГД 18 новембра, 2020 - 9:53 pm

Свакодневно заташкавање крађа нашег вољеног тима, свакодневни медијски (цигански) притисак на нас и остале методе којима се користе цигани и њихови портали треба да нам буду додатни мотив да сутра буде пун Југ на нашем стадиону… Ссве више притиска се врши на Гробаре од кад су сложни, све су веће медијске лажи и којекакве приче попут оних из књига браће Грим… Браћо, не смемо ћутати на овакво пљување по нашој интелигенцији, па нисмо ми сисали весла сви… Ово што се догађа треба правим Гробарима да буде мотив да још јаче крену у борбу за наш Партизан, у својим крајевима, на улици…
И ЖЕЛЕ ДУШМАНИ, ДА УНИШТИШ СЕ ТИ…

Одговори